Høj kvalitet og færre misforståelser

Har I brug for at få lavet en automatiseret ledelsesrapportering i Power BI? Eller måske et komplet ressourcestyringssystem i Excel? Det kan også være procesoptimering, så I eliminerer eller begrænser manuelt datainput? 

Jeg har stor erfaring med business intelligence og data science, og jeg kan hjælpe med det meste inden for Microsoft-verdenen – inkl. Azure BI. Min viden om og erfaring med lager- og logistikoptimering gør, at jeg hurtigt kan sætte mig ind i jeres forretning.

Når vi taler samme sprog, sker der færre misforståelser, og I får bedre resultater.

Dataprojekter med fokus på forandringsledelse

DataJuggler underviser i Excel

For mig handler BI mindst lige så meget om mennesker, som det handler om data. Det handler om, at jeres medarbejdere skal kunne bruge tiden på det, de er bedst til, og det, der giver mest værdi for virksomheden. Det kan fx være at analysere tallene, træffe de rigtige beslutninger og tage sig af kunderne. 

Derfor er et dataprojekt for mig ikke slut, når jeg har kodet dataintegrationerne – jeg slipper først opgaven, når vi sammen har skabt en smidig overgang til nye processer og systemer samt en god forankring i organisationen, så I får det fulde udbytte af den nye løsning. 

Det er min garanti til jer om, at I får den allerbedste kvalitet i jeres projekter. 

Og skulle jeg – mod forventning – vurdere, at jeg ikke er den bedste til at hjælpe jer, giver jeg gerne referencen videre, så I får den bedste til jobbet.

Business Intelligence

Med speciale i Microsoft-teknologier kan jeg hjælpe jer med at sikre, at jeres systemer er optimerede, så I undgår, at koden fejler på kritiske tidspunkter. 

Jeg kan hjælpe med alt fra at optimere SQL scripts og udvikle standard SSIS-pakker til dokumentation af jeres nuværende ETL-processer, ligesom jeg gerne hjælper med at visualisere data og komme i gang med de vigtigste analyser af jeres forretning – og samtidig forklare de begreber, som I måske ikke har kendskab til i forvejen. 

Tag fat i mig, så finder vi ud af, hvordan jeg bedst kan hjælpe.

Data science

Med data science kan I finde præcis de parametre, som gør, at jeres kunder handler hos jer igen og igen – så I ved, hvor I fremover skal lægge det største fokus. I kan også spare tid på jeres ordreplukning ved at få optimeret plukkeruterne og implementeret det i jeres warehouse management-system. 

Jeg kan også hjælpe med at efterprøve og evt. optimere jeres forecast-modeller, så I kan sikre minimal lagerbinding og det højest mulige serviceniveau til jeres kunder. 

Kort sagt er mulighederne mange, når det kommer til data science. Det gælder bare om at vide, hvor man skal starte – og det gør jeg heldigvis.

Så sig endelig til, hvis I vil vide mere om, hvordan I kan bruge data til at spå om fremtiden.

Ledelsesrapportering

Én ting er at kunne bruge data – en anden er at få det kommunikeret, så både medarbejdere og beslutningstagere kan se, hvilken retning I skal gå i. 

Jeg kan fx hjælpe med at integrere jeres Excel-ark med SQL-serveren, så tallene opdateres automatisk. På den måde sparer I tid, som i stedet kan bruges på at analysere tallene og træffe de rigtige beslutninger. 

Vi kan også tage en dag med fokus på story telling og datavisualisering, hvor I lærer at lave endnu bedre og flottere rapporter og dashboards. Jeg kommer med tips og tricks til, hvordan I lynhurtigt sætter fokus på de mest relevante områder over for jeres direktion eller bestyrelse – og hvordan I tydeliggør de seneste resultater.  

Har I brug for inspiration? Så sig til.

Undervisning & formidling

En stor del af mit arbejde består af formidling. Jeg kan sagtens kode en dataintegration til jer, men værktøjerne giver først rigtigt værdi, når I ved, præcis hvordan I skal bruge dem. 

Har I fx brug for at lære, hvordan I gør data klar, importerer og begynder at bygge rapporter i Microsoft Power BI, kommer jeg gerne ud og afvikler et skræddersyet kursus for jeres forretningsbrugere. Jeg kan også tage et spadestik dybere og give jer indblik i, hvordan I kan bruge data science til at spå om fremtiden. 

Udover de skræddersyede kurser har jeg et samarbejde med Kursusfabrikken, hvor jeg for tiden underviser i blandt andet Power BI og Power Pivot + Power Query i Excel.  

Så tag endelig kontakt, hvis I har brug for undervisning – så tager vi en nærmere snak om, hvad netop I har brug for at vide mere om.